همچنین خواهیم گفت که آیا این رژیم یک رژیم لاغری مناسب برای شما می باشد یا خیر. اگر فرصت کافی برای مطالعه این مقاله ندارید می توانید توضیحات کامل کارشناس تغذیه سیرا را درباره این رژیم غذایی بشنوید:
بیشتر بخوانید: با میوههای مجاز در رژیم کتوژنیک آشنا شوید
رژیم غذایی کتوژنیک هم ممکن است عوارض و مشکلات زیر را در افراد ایجاد کند. البته رژیم کتوژنیک برای بیشتر افراد سالم، بیخطر است اما تا زمانی که بدن به رژیم غذایی جدید عادت میکند، ممکن است عوارض اولیه داشته باشد.
مشکلات کبدی. رژیم کتوژنیک و کبد چرب با یکدیگر رابطه مستقیم دارند؛ چرا که رژیم غذایی حاوی چربی زیاد می تواند شرایط موجود کبد را بدتر کند.
از بین این برنامه ها، رژیم پروتئین بالا و رژیم استاندارد بیش از سایرین مطالعه شده اند و متداول ترند.
گوشت قرمز، استیک، ژامبون، سوسیس، مرغ و بوقلمون ماهی قزلآلا، ماهی تن، ماهی خال مخالی، انواع تخم مرغ
اساس انواع مختلف این رژیم غذایی، مشابه است و تفاوت آنها به میزان مصرف روزانه چربی، پروتئین و کربوهیدرات برمی گردد.
در این شرایط، ماده ای به نام کتون در کبد تولید و بدن وارد مرحله کتوسیس می شود.
در این رژیم غذایی باید اکثر وعدههای غذایی خود را رژیم کتوژنیک دکتر روشن ضمیر بر اساس این مواد غذایی تنظیم کنید:
در کتوژنیک نیز همانند هر رژیم لاغری دیگری، بازگشت به سبک غذا خوردن عادی میتواند دشوار باشد. پس از محدود کردن کربوهیدراتهای خود برای مدت طولانی، به احتمال زیاد زمانی که به خودتان اجازه میدهید دوباره آنها را مصرف کنید، ممکن است در مصرف آنها زیادهروی کنید.
ایده اصلی این رژیم این است که بدن خود را به کتوزیس تبدیل کنید، یعنی حالتی که در آن چربیها را میسوزاند.
علاوه بر این، از آنجا که فهرستی طولانی از غذاهای ممنوعه در کتو وجود دارد، رژیمهای کتوژنیک طولانیمدت، میتواند منجر به کمبودهای تغذیهای شود و فقط در مدت زمان تعیین شده مفید خواهد بود.
در این نوع رژیم کتو، لازم است روزانه ۱۲۰ گرم پروتئین یا چهار وعده ۱۱۵ گرمی گوشت قرمز، ماهی یا مرغ و حدود ۱۳۰ گرم چربی مصرف کنید.
برخی از این علايم نشان دهنده این است که بدن شما وارد فاز کتوزیس شده است که این خود، نشان دهندهی درست پیش رفتن در رژیم کتو است. البته با رعایت چند دستور غذایی ساده میتوان این علائم را خوشایندتر کرد:
Comments on “The Definitive Guide to رژیم کتوژنیک”